Boka nu

Våra rum

Huvudbyggnaden är den 60 m långa kyrkstall-längan. Här finns 5 ingångar med 2 rum i varje, ett tvåbäddsrum (2 enkelsängar) och ett familjerum (3-5 bäddar). I den lilla entrén mellan rummen finns dusch och toalett.
Alla rum har fönster mot grönområde/skogsdunga på baksidan.

I längan finns även café och reception samt ett gästkök med TV-hörna. Gratis wifi finns tillgängligt. Framför längan kan du parkera din bil. Här finns även ett stort grönområde med grillplats.
Vi har också 2 stugor att hyra.

Boka nu

Rummen i längan:

Våra stugor:

Rum 2 Ingemundebo. Rummet har en dubbelsängsäng och en bäddsoffa, ett litet bord, en stol, hyllor och tvättställ. Upp till 4 personer.
Rum 4 Kvarnaryd. Familjerum, upp till 5 personer. 2 våningssängar bord och stolar, garderob och tvättställ.
Rum 6 Harebo. Rummet har en dubbelsäng och enkelsäng, en hylla, 2 fåtöljer, handfat och klädhängare. Passar till 3 personer.
Rum 8, Skallebo. Ett familjerum upp till 5 personer. 2 våningssängar bord och stolar samt tvättställ.
Rum 10 Studsmåla. 1 dubbelsäng och en enkelsäng, klädförvaring, litet bord 2 stolar och tvättfat. Passar till 3 personer. Här är hundar också välkomna!
Rum 3 Brunamåla. Rummet har 2 resårsängar, skrivbord, sitthörna, klädförvaring och tvättställ
Rum 5 Mundekulla. Rummet har 2 resårsängar, ett skrivbord, stol, en fåtölj, samt tvättställ.
Rum 7 Bredalycke. Rummet har 2 resårsängar, skrivbord, sitthörna med 2 fåtöljer och tvättställ
Rum 9, Sibbahult. 2 sängar, sitthörna med 2 fåtöljer, skåp och tvättställ.
Rum 11 Anemåla. 2 enkelsängar, sekretär och fåtölj samt tvättställ. Här är hundar också välkomna!
loading...

Guldgrävarstugan
Ett mysigt boende i större rum med egen kokvrå, dusch och toalett. Rummet har en dubbelsäng och en bäddsoffa, matplats, TV och luftvärmepump med ac.
Stugan är  handikappsvänlig.
Här kan ni också boka romantiskt weekend-paket!
Eller boka som bröllopssvit.

Guldgrävarstugan är utvändigt en kopia av den stuga som en av Långasjös återvändare, Alfred Geijer, byggde 1897 i Bonanza Creek i Klondyke, Alaska.
Under åren 1850 - 1930 emigrerade mer än 1400 Långasjö-bor. Ett par hundra av dem återvände sedan till hembygden.
Återvändarnas historia finns presenterad i Guldgrävarstugans museum. Här finns också material om övriga Långasjö - emigranter, bl.a. foton och statistik. Ring oss eller säg till i receptionen om du vill besöka museet.

loading...

Brygghuset ligger precis bakom längan, här finns 3 små rum, med totalt 7 bäddar, toa och dusch. På övervåningen finns ett stort allrum med köksdel och öppen spis. Stugan är hitflyttad från prästgården, där den användes som brygghus. Den flyttades och byggdes om 1969.

Gästköket i stall-längan

Avbokningsregler:
Du kan kostnadsfritt avboka rummet fram till dagen innan ankomst. Om du inte avbokar i tid är du betalningskyldig för första natten.

Du kan boka direkt här på hemsidan,
via telefon: 0471-50310
mobil: 073-5124282
Eller mejl: 
langasjo.vandrarhem@gmail.com

På vandrarhem får du själv välja om du vill boka till sängkläder, köpa till bäddat, eller ha med egna, det ingår ej i rumspriset.

Frukost går att köpa till.
Är det bokat för minst 8 personer blir det frukostbuffet, annars finns det möjlighet att få ett frukostbricka i gästköket.